Εταιρία

ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΑ ΗΛΙΑΔΗ Α.Ε.   

Αυγά ολόφρεσκα, άριστης ποιότητας, ιδανικά για την υγιεινή καθημερινή σας διατροφή, είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς 49 ετών, που είναι σε θέση να σας προσφέρουν τα πτηνοτροφεία ΗΛΙΑΔΗ Α.Ε., χάρη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τους, το εξειδικευμένο προσωπικό και τις ιδανικές συνθήκες εκτροφής των ορνίθων, και ωοσκόπησης της καθημερινής παραγωγής βάσει των πιο αυστηρών προδιαγραφών της Ε.Ε.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της πτηνοτροφίας από το 1963, στον τομέα της παραγωγής και διάθεσης αυγών, αρχικά στην αγροτική περιοχή της Νέας Μαγνησίας στην Ιωνία Θεσσαλονίκης και από το 1996 στις νέες μας εγκαταστάσεις στην κοινότητα Πεδινού του νομού Κιλκίς.

Ιδρυτής της εταιρείας, που ξεκίνησε ως ατομική επιχείρηση και μετατράπηκε σε Α.Ε. το 1996, ήταν ο κ. Ηλιάδης Παναγιώτης και συνεχιστής και σημερινός Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Ηλιάδης Φώτης . Ξεκινήσαμε με 300 όρνιθες αυγοπαραγωγής και σήμερα σε έκταση 30.000 τ.μ. και σε στεγασμένους χώρους 8.575 τ.μ. εκτρέφουμε 120.000 όρνιθες αυγοπαραγωγής με τον πλέον σύγχρονο τρόπο και τις ιδανικές υγειονομικές συνθήκες. Τις όρνιθες  που εκτρέφουμε , τις αντιμετωπίζουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή , φροντίζουμε να είναι υγιείς και να διαβιούν σε άνετο,   καθαρό και  σωστό περιβάλλον χωρίς θορύβους και στρες. Τα αυγά που παράγουμε  στην μονάδα μας συλλέγονται καθημερινά, ωοσκοπούνται, ταξινομούνται ανάλογα με το βάρος τους και συσκευάζονται σε μικρές ή σε μεγάλες συσκευασίες.