Σαλάτα με αγγούρι, φασολάκια, προσούτο, γραβιέρα και αυγό

Προετοιμασία 10 λεπτά
Μαγείρεμα 5 λεπτά
Υλικά για 6 άτομα

Υλικά:

-3 αγγουράκια μικρά
-300 γρ. φασολάκια στρογγυλά
-6 φέτες προσούτο
-80 γρ. γραβιέρα σε φλούδες
-3 αυγά βρασμένα μελάτα

Για τη σος:

-1 κουτ. σούπας μουστάρδα
-1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
-3 κουτ. σούπας ξίδι λευκό
-αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβουμε τα αγγουράκια σε λεπτές λωρίδες. Βράζουμε τα φασολάκια σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά. Τα σουρώνουμε και τα κρυώνουμε σε μπολ με νερό και παγάκια. Ετοιμάζουμε τη σος ανακατεύοντας σε μπολ τη μουστάρδα, το ξίδι και το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε το προσούτο, τα αυγά κομμένα στη μέση και τη γραβιέρα σε μια πιατέλα και περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σος.

Πηγή:www.thecookbook.gr